Όλες οι συλλογές
Events
Register for an event hosted on Hopin
Register for an event hosted on Hopin

Συνέδρια: Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε στο hopin, πώς να κάνετε networking και τα πεδία της πλατφόρμας

Dimitra Gasteratou avatar
Συντάχθηκε από: Dimitra Gasteratou
Ενημερώθηκε πριν από περισσότερο από μία εβδομάδα

Για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα Hopin, επιλέξτε το εισιτήριό σας και πατήστε το κουμπί “Checkout”. Στη συνέχεια, προσθέστε τα προσωπικά σας στοιχεία και πατήστε “Sign up”. Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό στην πλατφόρμα, τότε πηγαίνετε στο πάνω μέρος της σελίδας, και πατάτε το κουμπί “Log in”.

Αν συνδεθείτε πριν την έναρξη του συνεδρίου, η πλατφόρμα θα είναι κλειστή. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στο προσωπικό σας προφίλ, προκειμένου να έχετε ένα επιτυχημένο networking καθ’όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

  1. Reception: Η περιοχή υποδοχής είναι η σελίδα καλωσορίσματος της εκδήλωσης. Εδώ μπορείτε να μάθετε γρήγορα τι συμβαίνει στην εκδήλωση αυτή τη στιγμή, το αναλυτικό πρόγραμμα της ημέρας καθώς και τους ομιλητές.

  2. Stage: Εδώ βρίσκεται η εικονική μας σκηνή. Το stage θα χρησιμοποιηθεί για τις όλες τις ομιλίες, καθώς και για τους χαιρετισμούς. Όταν βρίσκεστε εντός του stage, έχετε πρόσβαση σε ένα ξεχωριστό chatπου είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους παρακολουθούν εκείνη τη στιγμή την τρέχουσα ομιλία. Εντός του stage θα βρείτε και το Q&A, μέσα από το οποίο μπορείτε να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στους ομιλητές καθώς και να ψηφίσετε τις ερωτήσεις που σας άρεσαν, ώστε να τους δοθεί προταιρεότητα σε περίπτωση που δεν επαρκεί ο χρόνος για όλες τις ερωτήσεις.

  3. Sessions: Μέσα από το πεδίο Sessions μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη διερμηνεία του συνεδρίου, σε πραγματικό χρόνο, καθώς και σε ομιλίες ή workshops που τρέχουν παράλληλα με το Stage.

  4. Networking: Εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να συνδεθείτε με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, καθ 'όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Αυτές οι συναντήσεις 1 προς 1 διαρκούν έως και 3 λεπτά και μπορείτε να αποχωρήσετε ανά πάσα στιγμή. Ένας χρονοδιακόπτης στην επάνω δεξιά γωνία θα σας ενημερώσει για το χρονικό διάστημα που απομένει σε κάθε συνομιλία.

    Όταν τελειώσει ο χρόνος, η συνάντησή σας θα τερματιστεί αυτόματα και μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί «ready» για να ταιριάξετε με έναν νέο συμμετέχοντα. Εάν θέλετε να ανταλλάξετε στοιχεία επικοινωνίας με το άλλο άτομο στη συνάντησή σας, και οι δύο συμμετέχοντες πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί «connect». Εάν συνδεθείτε, το hopin θα κοινοποιήσει πληροφορίες όπως το όνομα και τη διεύθυνση email σας με τον άλλο συμμετέχοντα. Μπορείτε να βρείτε τις επαφές που έχετε πραγματοποιήσει πηγαίνοντας στο προφίλ σας, στην καρτέλα "connections". (Σημειώνεται ότι θα ταιριάξετε τυχαία με έναν άλλο συμμετέχοντα στην περιοχή networking.)

  5. Expo: Στην περιοχή του Expo, μπορείτε να βρείτε όλα τα ψηφιακά περίπτερα που συμμετέχουν στην εκδήλωση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε κάθε περίπτερο για να συλλέξετε πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και να αλληλεπιδράσετε με τον οικοδεσπότη. Κάθε εκθεσιακός χώρος έχει το δικό του chat, ώστε να μπορείτε να αφήσετε ερωτήσεις ή να αλληλεπιδράσετε με άλλους συμμετέχοντες.

Πού μπορώ να συζητήσω;

Υπάρχουν πολλά κανάλια συνομιλίας σε μια εκδήλωση Hopin. Ο καθένας εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό.

  • Event chat: chat όπου όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να δημοσιεύσουν μηνύματα. Εδώ θα δημοσιεύσουμε σημαντικές ανακοινώσεις, οπότε αποφύγετε τη χρήση της συνομιλίας, εκτός εάν είναι πραγματικά απαραίτητο.

  • Stage chat: chat που σχετίζεται με τη σκηνή και τις τρέχουσες ομιλίες, στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι συμμετέχοντες. Μη διστάσετε να συμμετέχετε, και να απευθύνετε τις ερωτήσεις σας στους ομιλητές μας.

  • Booth chat: Κάθε ψηφιακό περίπτερο έχει το δικό του chat για ομαδικές συζητήσεις και αλληλεπίδραση.

  • Προσωπικά μηνύματα: μπορείτε να στείλετε προσωπικό μήνυμα σε έναν σύνεδρο των direct messages, στην καρτέλα People. Για να στείλετε ένα προσωπικό μήνυμα, βρείτε το άτομο με το οποίο θέλετε να συνομιλήσετε, από την καρτέλα People, κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ του και στείλτε ένα απευθείας μήνυμα. Επιπλέον, μπορείτε να προσκαλέσετε τον συγκεκριμένο σύνεδρο σε προσωπική βίντεο κλήση, πατώντας το αντίστοιχο κουμπί.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας;